Den spæde start

Da jeg ventede vores første dreng, opstod der pludselig tid (og lyst) til at kreere. Som kurven vidner om, havde jeg flest strikkepinde, men fandt hurtigt hækling langt mere interessant.

Mine første kreationer var en babyvest, suttesnore og en flagranke tænkt som barnevognskæde (idag hænger den bare på sengen).

Babyvesten og suttesnorene er begge fra farmorfabrikken. Babyvesten er strikket på pind 3 i 8/4 bomuld, da vi skulle flytte til Indonesien 3 måneder efter fødslen, og jeg derfor skulle have et tropisk klima in mente.

Opskriften finder du her og husk at have to garnnøgler klar, da de begge er i brug fra vestens midte og op. På farmorfabrikkens side er der både opskrift på en vest der passer 3, 6 og 12 måneder.

De hæklede suttesnore kræver heller ikke andet end hæklenål 3 og det garn, som man synes er fint og passer til den størrelse nål. Man hækler sådan set bare frem og tilbage bestående af fastmasker og en vendemaske. Det er som sådan kun starten, hvor man hækler krokodille clipsen på, der kan være tricky, men der viser Grydelappenen god trin-for-trin guide til det.

Flagranken er hæklet på nål 3 også i 8/4 bomuld fra stof og stil.

Opskriften finder du her!

Til det skal man kende at lave luftmasker, fastmasker, indtagninger og kædemasker. Det er ikke rocket science og med kyndige guides fra Drops garnstudio, kan det meste lade sig gøre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s